Sulje | Tulosta
BSS 125 Matrikel

BSS 125 Matrikel

Du kan ännu komplettera dina uppgifter till matrikel till e-posten matrikel@bjss.fi
Två Matrikelböcker idag men år 2017 har vi tre!
JUBILEUMSFESTEN firas den 14.10.2017 med traditionell solenn fest på dagen och ”århundradets fest” på kvällen. Närmare information om festen hittar du senare här på BSS hemsida.
Björneborgs Svenska Samskola firar 125-års jubileum 2017.
En ny Matrikel ges ut i samband med festligheterna den 14 oktober 2017.
Alla som gått i skolan under de gångna 125 åren är med i matrikeln; både lärare och elever.
Ifall du har varit både lärare och elev, skall du fylla i de elektroniska blanketterna: "Elevmatrikel" och "Lärarmatrikel"
Vi ber dig fylla i den elektroniska blanketten på nätet, genom att klicka på länken här intill.
När du sänt e-blanketten får du som bekräftelse en kopia av din blankett till den e-post adress du uppgett. Du kan med det samma korrekturläsa blanketten. Spara den.
Bifoga gärna ett fotografi av typen ”matrikel eller pass”, ladda upp bilden i jpg -format. Spara bilden med efternamn_fornamn.jpg.
Om du senare vill komplettera din blankett går det bra att skicka in en ny, vi tar den senaste versionen i beaktande. Om det bara är fråga om en liten korrigering eller att du t.ex vill tillfoga foto, räcker det med att fylla i de obligatoriska (*) fälten.
Du får gärna fylla i blanketten för dina (avlidna) anhöriga, eller hjälpa bekanta BSS:are som inte själv kan fylla i webb -blanketten.
Alternativt kan du printa ut blanketten nedan.
Skriv ut blanketten (PDF-dokument, 102 kt)
Ifall du printade ut blanketten ska den ifyllda blanketten skickas med snigelpost till:
Björneborgs svenska samskola
Matrikelkommittén
Otavankatu 16
28100 Björneborg

För att bättre kunna uppskatta storleken på upplagan, så ber vi om förhandsbeställning på matrikeln.

Vi har inte lyckats nå alla gamla BSS:are, så du får gärna hjälpa till och sprida denna www-adress, och uppmana folk att fylla i blanketten, eller skicka sin e-postadress och postadress till matrikel@bjss.fi.

Varför söker vi adresser? Svar: De som inte har fyllt i e-blanketten försöker via nå och skicka en papperblankett per snigelpost.
JUBILEUMSFESTEN firas den 14.10.2017 med traditionell solenn fest på dagen och ”århundradets fest” på kvällen. Närmare information om festen hittar du senare här på BSS hemsida.

Vi har reserverat stadens hotell, så alla festare får tak över huvudet! Om du vill boka nu redan nu, så nämn att du deltar i BSS festen. Vi förhandlar med hotellen på hösten 2016.

Med vänlig hälsning
Matrikelkommittén


Tämä sivu on tulostettu Björneborgs Svenska Samskola -sivustolta